Refund Policy

RUILEN OF RETOURNEREN

Wanneer u niet tevreden bent over de toegezonden artikelen kunt u deze binnen
14 dagen na ontvangst retour zenden. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor rekening van de koper. Wanneer de retourzending bij ons ontvangen is, storten wij het aankoopbedrag binnen 30 dagen op uw bankrekening terug.

 

Let op! De artikelen dienen voorzien te zijn van aangehecht (prijs)kaartje en mogen in geen enkel geval gewassen retour komen. Indien dit wel het geval is kunnen wij deze retour niet uitkeren.
(Dus lees: mits ongebruikt, niet gedragen en in de originele verpakking).

In verband met hygiëne kunnen artikelen zoals onderbroeken niet geretourneerd worden.

 

Hoe werkt retourneren
Je stuurt het artikel zelf per post terug naar de webshop. Zorg ervoor dat je de factuur en het retourformulier terugstuurt met je retour. Je kunt het product ook zelf terugbrengen in de winkel in de Palace Promenade aan de Gevers Deynootweg 820. Het is helaas niet mogelijk om de retourbetaling in de winkel te ontvangen.

 

Kan ik mijn bestelde artikelen ook ruilen?
Indien u uw bestelling wilt ruilen, raden wij aan om eerst een nieuwe bestelling te plaatsen met de gewenste maat/kleur of artikel vanwege drukte en snelheid van de verkopen. Op deze manier heeft u het juiste artikel het snelste in huis en u kunt het artikel wat u wilt retourneren terugsturen. Het artikel wordt als retour verwerkt. Ook kunt u langskomen in de winkel om het artikel te ruilen.